Tarieven 2021-2022

Beginners
36 individuele lessen van 25 minuten plus groepslessen
€ 78,- per maand
36 individuele lessen van 30 minuten plus groepslessen€ 89,- per maand
Gevorderden
36 individuele lessen van 40 minuten plus groepslessen€ 113,- per maand
Andere opties
strippenkaart met 10 lessen van 30 minuten
(alleen voor volwassenen)
€ 255,-
Losse les per 30 minuten€ 26,-

In de eerste maand zijn de lessen op elk moment opzegbaar, je krijgt het resterende lesgeld gewoon terug. Na de eerste maand zijn de lessen maandelijks opzegbaar.

Ouders/verzorgers van minderjarige leerlingen kunnen gratis deelnemen aan korte online meetings die regelmatig worden georganiseerd. In deze meetings komen allerlei zaken betreffende de gitaarlessen en het leerproces aan de orde zoals de beginselen van het leren gitaarspelen, studie etc.

Het lesgeld is niet alleen dekkend voor de contacturen maar dekt ook zaken als lesvoorbereiding, adviezen en de kosten van het runnen van een lespraktijk. Dit laatste omhelst o.a. het ontwikkelen van lesmaterialen, administratieve taken, aanschaf van computerprogramma’s en – apparatuur, extra scholing van de docent, etc.

Bij betaling in één jaarlijkse termijn krijg je 5% korting op bovenstaande bedragen. Het is dan niet mogelijk om tussentijds op te zeggen. Het gehele bedrag moet voor 1 oktober van het lopende jaar op mijn rekening staan en restitutie van het lesgeld is niet mogelijk. 

De 10-strippenkaart is handig als een vaste tijd per week lastig is. De lessen worden vast of per keer afgesproken en kunnen zowel overdag als ’s avonds plaatsvinden. De 10-strippenkaart is 13 maanden geldig. Restitutie van het geld is niet mogelijk. 

Neem gerust contact met me op als je andere wensen hebt.