Gitaarles Brielle

Gitaarles  Brielle staat voor gitaarles met passie, aandacht en plezier!

Mijn hart ligt bij de akoestische gitaar omdat het zo’n ongelooflijk veelzijdig instrument is. Ik heb dan ook de klassieke opleiding gevolgd en mijn lessen zijn op klassieke leest geschoeid. Dat betekent dat ik vanzelfsprekend aandacht besteed aan speeltechniek en muziektheorie. Ook vind ik het belangrijk om je kennis te laten maken met andere muziekstijlen dan alleen die van je eigen voorkeur. Ik ben van mening dat je op deze manier een betere basis krijgt om je gitaarspel te ontwikkelen en dit komt het spelplezier zeker ten goede!

Ik werk met een persoonlijke aanpak, ik speel in op de dingen die jij wilt leren. Dat is voor iedereen anders en daarom is er bij mij veel mogelijk. Maar nooit zonder een gedegen basis!

Ik heb een ruime ervaring met lesgeven aan mensen van alle leeftijden vanaf 6 jaar.
Heb je een beperking of een gedragsprobleem? Ook daar heb ik ervaring mee.
Neem contact op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Uiteraard is er aandacht voor popmuziek. Ik werk veel met bewerkingen van popmuziek voor de akoestische gitaar maar er is ook ruimte voor akkoorden en tabs. Lekker meezingen met je lievelingsliedjes of je favoriete gitaarsolo spelen.

Verder organiseer ik een aantal keer per jaar een gitaarmiddag, waar je de gelegenheid hebt om samen of voor te spelen. Je hoeft geen leerling van mij te zijn om daaraan deel te kunnen nemen en vooralsnog  zijn er geen kosten  aan verbonden.

Kijk hier voor de tarieven!